Meny


Pizzan bakar vi på napolitanskt sätt med Byaregårdentwist i vår egenhändigt byggda pizzaugn. Vi brygger all öl, läsk & tonic som vi serverar.  Och nu även vårt eget vin!

Välkommen till Byaregården!

Smått & gott 

★  Flatbread med olivolja, tomatröra, vitlök, timjan samt lite parmesan 50:-

★  Elins Caprese med olivolja, vitlök, parmesan. Färsk tomat, mozzarella & basilika 90:-

Pizzameny

"Sharing is Caring" är vårt motto. Hos oss smakar ni med fördel på flera sorter och delar inom sällskapet. Ett mycket trevligare sätt att äta pizza på, tycker vi!

Glutenfritt?

Alla våra pizzor kan göras på glutenfri botten.  Samma priser som övriga pizzor + 18:-

Vi som arbetar här är alla mest glada amatörer som har kul på jobbet. 

Inför besöket

  • Gällande bokning hittar du info under "Öppettider">>.
  • Vi tar kort & swish ( + i stora baren, kontanter om vi måste).
  • Vi välkomnar snälla hundar, som inte skäller. I vår "hundbar" har vi vattenskålar, godis, liggfilt + någon leksak.
  • Barn är också välkomna under föräldrars uppsyn. Vi vill gärna att de sitter med vid bordet & endast lämnar bordet i vuxens sällskap. Det här är också en produktionsplats och vi har en vingård vi är rädda om & redskap som kan vara farliga. När det gäller barn är det också bra om föräldrar är förberedda på att det kan vara väntetid på maten under högsäsong.
  • Vi serverar ju våra pizzor med mottot "Sharing is Caring" & om ni absolut inte kan tänka er att dela så kan det bara funka om ni är ett mindre sällskap om max 4 personer.
  • Vi har glutenfria pizzabottnar (mot extra tillägg) samt vegetariska & veganska pizzor.
  • Vi får en del telefonförfrågningar om hur mycket folk det är "klockan 17" (eller annan tid) & det kan vi inte svara på (om vi kunnat sia om framtiden hade vi jobbat med något annat). Vi har ju Drop In så under högsässong kan det bli en liten stunds väntan i vår mysiga Cabana med ustikt över vingården.
  • Vår parkering rymmer tyvärr inte ställplatser, så husbilar får gärna husera på annat plats.
  • Kommer du på cykel? Från Kategattsleden kan du cykla hit genom att svänga av vid Klosterfjordens golfbana (i Åskloster) & cykla under E6 via Nyebro. Sedan är du snart framme. Kommer du norrifrån är det enklast att cykla in vid Åkrabergs Trädgård & fortsätta via Nyebro.

Välkommen till Byaregården, norr om Toscana!