Meny


Pizzan bakar vi på napolitanskt sätt med Byaregårdentwist i vår egenhändigt byggda pizzaugn. Vi brygger all öl, läsk & tonic som vi serverar.  Och nu även vårt eget vin!

Välkommen till Byaregården!

Smått & gott 

★  Flatbread med olivolja, tomatröra, vitlök, timjan samt lite parmesan 60:-

★  Elins Caprese med olivolja, vitlök, parmesan. Färsk tomat, mozzarella & basilika 95:-

Pizzameny

Vi serverar pizzorna till ett sällskap i taget - men - ni får naturligtvis med er en sax till bordet om ni ändå vill dela & smaka mer än en sort.

Glutenfritt?

Alla våra pizzor kan göras på glutenfri botten.  Samma priser som övriga pizzor + 18:-


Inför besöket

  • Gällande bokning hittar du info under "Öppettider">>.
  • Under högsäsong har vi bara drop-in. Det funkar bäst för större grupper om ni är medvetna om att ni kanske inte kan sitta vid samma bord, hela gänget - vi vill inte att ni möblerar om själva. Det enklaste för ett stor sällskap är om ni låter köket bestämma pizzorna och skicka ut dem i lagom takt. Säg bara till om ni har någon allergi eller liknande.
  • Vi tar kort & swish ( + i stora baren, kontanter om vi måste).
  • Vi välkomnar snälla hundar, som inte skäller. I vår "hundbar" har vi vattenskålar, godis, liggfilt + någon leksak. Vi uppskattar om din hund kan sitta/ligga på marken & inte behöver sitta i en stol (spec. inte med vit dyna...).
  • Barn är också välkomna under föräldrars uppsyn. Vi vill gärna att de sitter med vid bordet & endast lämnar bordet i vuxens sällskap. Det här är också en produktionsplats och vi har en vingård vi är rädda om & redskap som kan vara farliga. När det gäller barn är det också bra om föräldrar är förberedda på att det kan vara väntetid på maten under högsäsong.

  • Vi har glutenfria pizzabottnar (mot extra tillägg) samt vegetariska & veganska pizzor.
  • Vi får en del telefonförfrågningar om hur mycket folk det är "klockan 17" (eller annan tid) & det kan vi inte svara på (om vi kunnat sia om framtiden hade vi jobbat med något annat). Vi har ju Drop In så under högsässong kan det bli en liten stunds väntan i vår mysiga Cabana med ustikt över vingården.
  • Vår parkering rymmer tyvärr inte ställplatser, så husbilar får gärna husera på annat plats.
  • Kommer du på cykel? Från Kategattsleden kan du cykla hit genom att svänga av vid Klosterfjordens golfbana (i Åskloster) & cykla under E6 via Nyebro. Sedan är du snart framme. Kommer du norrifrån är det enklast att cykla in vid Åkrabergs Trädgård & fortsätta via Nyebro.
  • Vi har ett antal olika pizzor att välja mellan & är tacksamma om du inte behöver göra om våra recept. Inga problem att ta bort vitlök, kött, ost osv. men det tar extra tid om du ska ändra vår meny så det vill vi inte.

Välkommen till Byaregården, norr om Toscana!