Känn smaken av skillnaden

Välkommen till Byaregården!

Här på Byaregården gör vi vårt eget handverksbryggda öl, läsk & tonics. 


Vi har valt att fortsätta vara småskaliga och vi försöker utvecklas när det gäller att skapa drycker. Just nu ligger fokus på vinet men vi har tagit fram flera nya smaker på läsk och vi ska försöka hinna med att göra 6 olika folköl (3,5%) till sommarens gårdsbutik.


Vi har väl insett att dygnet bara har 24 timmar, även för oss, så vissa år får man jobba mer med vissa segment och nästa år kanske vi satsar extra mycket på nya ölsorter.


Vår stora förhoppning är naturligtvis att det ska bli tillåtet med gårdsförsäljning av öl och vin i Sverige. Det skulle betyda mycket för oss och garanterat skapa nya arbetstillfällen här på Byaregården.

Våra öl

Vi brygger starköl, folköl och lättöl.  Det bryggs på svensk malt och ibland med svensk humle från David på Korngården utanför Staffanstorp. Den mesta humlen kommer dock från USA, Tyskland, England & Tjeckien.

Våra läsk & tonics

Vårt stora sortiment av hantverks-bryggda läsk & tonics utvecklas ständigt med nya, spännande smaker. I vår bar på restaurangen försöker vi blanda drinkar där vi enbart använder våra egna läsk & tonics.

Vårt vin

Vi är otroligt stolta och glada över våra viner Olivia, Mor Kerstin. Lena & Waldemar från Byaregårdens egen vingård. Våra viner går att njuta av i vår pizzarestaurang här på gården. De går också att smaka som ett inslag i vår nya upplevelse "Walk & Taste".